szombat, 27 május 2017 08:25

Heten, mint a...

...gombozók. Hét játékos részvételével folytatódott a Váci Bajnokság. A megjelentek teljes körmérkőzéses rendszerben vívtak meg egymással, amelynek végén Kollár Tibor bizonyult a lgejobbnak, megelőzve Balizs Benedeket és Szathmáry Károlyt.

Váci gombfoci Bajnokság

Régen voltunk ennyien egy váci edzésnapon... lassan kezd tudatosulni a fiúkban, hogy ha páratlan hét és péntek, akkor gombfoci. Az öt órakor rajtoló fordulóban Szathmáry Károly, Kollár Tibor, Dobos Attila, Oláh Tamás, Balizs Benedek, Csegezi Péter és Nagy Péter állt asztalok mellé. Utóbbi játékost nagy szeretettel üdvözöljük a Váci Bajnokságban, hiszen ez volt az első alkalom, hogy újdonsült játékosunk megmérette magát e rangos sorozatban.

Rögtön az első forduló igazi váci szellemben telt, hiszen a fiúk nem maradtak adósak a gólokkal, és minden meccsen esett legalább három. Érdekesebb eredmények a játéknapról: Szathmáry 5-4 Oláh, Kollár 4-3 Szathmáry, Csegezi 5-2 Oláh, Oláh 4-1 Balizs. A fordulót Kollár Tibor nyerte 13 ponttal, második lett Balizs Benedek 11 egységgel, míg Szathmáry Károly 10 pontjával a dobogó harmadik fokát foglalhatta el. A bajnokságot -az egy eredménnyel többet jegyző- Szathmáry Károly vezeti, megelőzve Kollár Tibort és Balizs Benedeket. Részletes eredményekért kattints IDE.

Váci gombfoci Bajnokság

Az edzésnap külön érdekessége volt, hogy Kollár Tibi és Oláh Tomi új csapatokat teszteltek. Tamás valósággal ontotta a szektorokat, és a helyzetkihasználására sem lehetett panasz, Tibike pedig egyenesen napgyőzelemig menetelt új sárga csapatával.

Nagyszerű felkészülés volt ez a jövő szombati Testvériség Kupára. Előtte azonban csütörtökön Gödön a 12 érintéses játékban is összecsapnak játékosaink.

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter