hétfő, 31 december 2018 20:01

Karácsony Kupa harmadszor

Immár harmadszor találkoztak Szathmáry Karcsi garázsában a 12 érintéses szakág kedvelői, hogy megmérkőzzenek a Karácsony Kupáért. Idén családias hangulatban, mindössze öt fővel zajlott a kupa, amelyet Balizs Benedek nyert meg.

Karacsony Kupa 2018

Roller Dani volt a nap meglepetés embere, aki előbb döntetlent játszott Balizzsal, majd legyőzte Szathmáryt, amivel a második helyet szerezte meg. Cserey Laci életében másodszor játszott, sikerként pedig egyelőre csak szerzett gólok könyvelhetők el, pontot szereznie nem sikerült. Baross Gabi Laci legyőzése mellett Rollerrel is játszott egy döntetlent. Hogy ki nyeri a kupát, arról az utolsó forduló döntött, ahol is Balizs agyonverte Szathmáryt, visszahódítva ezzel a kupát a házigazdától.

            Pont
Szathmáry  X 1-6 2-1 1-2 2-0 6
Balizs    X 3-2 0-0 4-1 10
Baross      X 2-2 2-0 4
Roller        X 2-1 8
Cserey          X 0

A Kupa után trafikban vásárolt gombfocikkal szórakoztak a fiúk. A minitorna nagyszerűen mutatta, hogy milyen vidám pillanatok várnak majd csapatunkra, amikor januárban beindul amatőr gombfoci klubunk. A sokgólos meccseken Baross Gabi volt a legjobb, megelőzve Balizs Benedeket és Szathmáry Karcsit.

Amatőr gombfoci Szathmáry Balizs

 

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter