HÍREK

csütörtök, 04 július 2024 16:45

Akciós az uborka

Uborka szezon ide, uborka szezon oda, ha hétfő hat, akkor hétfő hat. Nem volt ez másképp ezen a héten sem, amikor hárman választottuk a játékot a strandolás helyett.

Háromgólos meccseket vívtak a fiúk hétfőn este, a szokottól eltérő módon ezúttal a 47-es teremben. Míg Petike és Karcsika egymást gyűrték, Tomi gyakorolt, és így forgott ez körbe. Karcsi Csíkszeredán eltört lövőpálcája továbbra is problémákat okoz, mert a másolat anyagában kicsit eltér a régitől, a finomítások pedig csak tovább rontottak rajta, így most hétvégén pálcagyártó nagyüzem indul, hogy több alternatívát is sikerüljön készíteni. Petike már azt is feltételezte, hogy Karcsi szándékosan nem szerez gólt, mivel nyolc ziccerből sem sikerült elérnie a három találatot, így aztán Peti maradt pályán, hogy megküzdjön az otthon is lelkesen készülő, és ennek folyományaképp egyre több szektort adó Tamással. Csak az a fránya kapuralövés ne lenne! Tamás is ebben a cipőben jár, így Petike könnyedén lépett át rajta. Eztán a két helyzetpazarló meccse el sem jutott a végéig, mert egyikük sem volt képes a három gólra.

gombfoci julius

Az utolsó órában többkezes mérközésekre került sor. Nótás - Rauscher - Szathmáry vs Kovács, előbbi csapatba beugró Anitára maradt a kapus helyezése. A vidám játék során Tomi sok taktikai tanácsot kapott, elsősorban Petitől, ezzel is segítve fejlődését. A meccset azért nem adta ki a kezéből a Fiorentina, bár a Cremonese is betalált! Később Tomi és Peti igyekeztek közösen elpáholni Karcsikát, aki egy bravúros pattintott góllal győzte le őket nagy nehezen, hogy azért a United se maradjon szégyenben. A nagyszerű hangulatú játék folytatódik jövő hétfőn, amikor is Petike nyitja az ajtót.