HÍREK

szerda, 19 június 2024 13:15

A Predátor

A hétfői játéknapon a Kovács - Mártonfi - Szathmáry hármas szárnyai alá vette a csapat régi-új tagját, Rauscher Tomit. Az este első része azzal telt, hogy Tamás számára kiválasztásra kerüljenek a megfelelő pálcák, majd a szabályok felelevenítése, és néhány edzőmeccs tette teljessé számára az első alkalmat.

Rauscher Tamás

Tamás 1993-ban intett búcsút a csapatnak rövid gombozói pályafutás után, amikor is Szegedre került egyetemre. Az elmúlt harminc esztendőben semmilyen kapcsolata nem volt a játékkal, most azonban rendkívüli lelkesedéssel vetette bele magát. Gyakorlatilag nincs olyan támadó térfélen lévő labda, amit ne próbálna azonnal kapura lőni, valóban olyan, mint egy rgadozó! A Cremonese tehát visszatért, és jövő heti Liga forduló után megkezdi szereplését a Váci Bajnokságban.

Nem csak a Cremonese tért vissza a pályára hosszas kihagyás után. Zentel Gyuri bácsi garázsából előkerült egy doboz, benne egy olyan csapattal, amelynek párja 1994-ben Szathmáry keze alatt szerepelt az EB-n, így Karcsi most ezzel állt asztalhoz 'Atalanta' néven. Mártonfi Pisti egy új fejlesztésű Intert tesztelt, Petike pedig újramatricázta a Fiorentinát. A lelkesedés tehát töretlen, a nyár pedig kiváló lehetőségeket kínál arra, hogy felkészüljünk a versenyszezon őszi berobbanására.