vasárnap, 05 november 2023 11:32

Hivatalos nyilatkozat

A Dunakanyar Forte Asztali Labdarúgó klub az alábbi hivatalos nyilatkozatot teszi.

A Magyar Asztali Labdarúgó Szövetség NB1-es csapatbajnokságából az Egyesület visszalép. Az Egyesület azt az álláspontot képviseli, hogy korábbi tagjai, nevesen Ács Márton, Baross Gábor, Laczkó Balázs, Roller Dániel és Olcsvári András pályán elért eredményei jogosulttá teszi őket arra, hogy az Egyesület NB1-es tagságát megörököljék, ezért azzal a kéréssel fordul a MALSZ-hoz, hogy fentebb említett játékosokat tekintse az Egyesület jogutódjának az NB1-es csapatbajnokság tekintetében, és az Egyesület NB1-es tagságát az általuk létrehozandó szervezetre átruházni szíveskedjék. Saját nevezésük további részleteiről ők fogják tájékoztatni a Szövetséget.

Egyben azt is kérjük, hogy a MALSZ nyilvántartásaiban, illetve ranglistáján az alábbi játékosok egyesületeként - kérésükre - a továbbiakban a Dunakanyar Forte ALC ne kerüljön feltüntetésre:

1. Laczkó Balázs
2. Ács Márton
3. Baross Gábor
4. Roller Dániel
5. Olcsvári András
6. Dobos Attila
7. Kovács Balázs
8. Beja György
9. Mészáros János

Egyúttal tájékoztattuk a Szövetséget, és a versenyrendszerben érdekelt klubokat, az alábbi, tisztázást igénylő kérdésekről:

1. A Dunakanyar Forte ALC MALSZ-tagságát fenntartja, önmagát a MALSZ versenyrendszerének mindenkori legalsó osztályába sorolja
2. Az https://vacigombfoci.hu továbbra is a Dunakanyar Forte ALC hivatalos honlapja, az ott közölt információk minden esetben a Dunakanyar Forte ALC hivatalos adataiként tekintendők, ezeket kérjük külön kezelni az újonnan létrehozandó szervezetétől, különös tekintettel az alábbiakra:
a. az Egyesület vezetősége
b. az Egyesület elérhetőségei
c. a honlapon közzétett beszámolók, pénzügyi adatok
d. az Egyesület edzésnapjai
e. az Egyesület tagsága (azzal, hogy a Forte ALC nem korlátozza tagjait abban, hogy bármely más egyesületben is tagok legyenek)
3. a Dunakanyar Forte ALC szokott időben tartott edzéseit továbbra is a Váci Madách Imre Művelődési Központban tartja, de más időpontra helyezi át, erről további információk honlapunkon jelennek meg, várhatóan az elkövetkező két héten belül