vasárnap, 01 július 2018 14:45

Oláh Tamás nyert Sopronban

Oláh Tamás és fia képviselték csapatunkat az idei Sopron Kupán, és mindketten éremmel tértek haza a tornáról. Inczédi Gergő és társai varázslatos gombfoci hétvégét teremtettek.

 

ifj. Oláh Tamás

A szombati napon a  főverseny vette kezdetét, ahol Oláh a 'B' csoportba kapott besorolást, hetedik kiemeltként. A továbbjutáshoz tehát papíron bravúrra volt szükség, amit Tamás alaposan túlszárnyalt. Legyőzte Szatmári Tamást, Horváth Imrét, Máté Bálintot, Szegedi Andrást és Benkő Jánost is, amivel csoportelsőként jutott a legjobb tízbe! Eközben fia, Tomika az ifjúsági kategóriában vitézkedett, és a második helyen végzett!

Oláh Tamás

A vasárnapi tízes döntőben is sikerült Tamásnak két skalpot gyűjtenie Komáromi Zsolt és Horváth Imre legyőzésével, ami a hatodik helyre volt elegendő. Ezzel az eredménnyel Tamás lett a mezőny legeredményesebb harmadosztályú játékosa (rajta kívül senki nem jutott a tízbe), így ezt a kategóriát automatikusan megnyerte.

Szathmáry Károly subbuteo bemutatót tart Sopronban

Szombaton Szathmáry Károy is ellátogatott Sopronba, hogy a helyi gyerekeknek levezényeljen egy rapid 12 érintéses versenyt, valamint bemutassa nekik a subbuteot.

 

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter