szombat, 02 december 2017 15:12

Vác feljutott

Sikerrel zárta a szektorlabda szakág csapatbajnokságát a Vác. Az idén újjáalakult egyesület a harmadosztályból kezdte meg szereplését a Magyar Asztali Labdarúgó Szövetség bajnokságában. Természetesen az egyetlen cél a feljutás lehetett.


A Dunakanyar Forte ALC szektorlabda csapata az NB3-as bajnokságbanNégy csapattal vágott neki egyesületünk az idei NB3-as csapatbajnokságnak. Az alapszakaszban nagy csatában maradt le a rájátszást érő, feljutó helyről a Csörög, míg ifistáink még csak tanulni érkeztek a felnőtt mezőnybe. Göd és Vác viszont kiharcolta a részvételt a négyes rájátszásban, amelynek Vácduka adott otthont.

A Szathmáry Károly, Laczkó Balázs, Demény Zoltán és Kollár Tibor alkotta váci csapat egyértelműen kimagaslott a mezőnyből, míg az ezüstért nagy harc volt várható Kecskemét és Göd között. Szeged meglehetősen tartalékos csapattal érkezett a döntőkre, így minimális esélyekkel vágott neki a küzdelemnek. Az első fordulóban Vác győzött Göd ellen, míg Kecskemét Szegedet verte. Szeged Göd ellen is kapitulált, míg Vác simán nyert a Kecskemét ellen. Az utolsó fordulóban rendezett Göd-Kecskemét mérkőzés volt hivatott dönteni a másik feljutó helyről, a Hírös város versenyzői pedig jobbnak bizonyultak a Pozsonyi József, Baross Gábor, Dobos Attila és Balizs Benedek összeállítású Gödnél.

Ezzel az eredménnyel Vác megtette az első lépést az NB1-es tagság visszaszerzése felé. Jövőre az NB2 megnyerése a cél.

Eredményekért klikk ide

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter